• laci@kaveslaci.hu
I-love-coffee

Én, és a kávé 20 éve, jóban-rosszban…

Február 14. Ez a dátum számomra nem csak a Valentin-napot jelenti, bár elég sok köze van a szenvedélyhez. 2000-ben ezen a napon kezdődött ugyanis kávés szakmai karrierem. És jééé, idén már a 20. évfordulónkat ünnepeljük: én, és a kávé. Oké, lehet, hogy kissé szentimentális vagyok, de hát mégiscsak életem (egyik) nagy szerelméről van szó.

20 év elképesztően sok idő, és akárcsak egy valódi párkapcsolatban, itt is voltak hullámvölgyek.

Szervizes, területi képviselő, értékesítő.Számos terület rejtelmeibe kóstolhattam bele és rengeteg tapasztalatra tettem szert, mire 2003-ban elindítottam saját vállalkozásomat. Mindig is olyan embernek tartottam magam, aki megszállottan ragaszkodik az elveihez, és tűzön-vízen át keresztülviszi, megvalósítja elképzeléseit. Volt, amiből sohasem engedtem: ez pedig nem más, mint a minőség. Emiatt sajnos olykor akadtak szakmai nézeteltéréseim. A teljes történetemet ITT tudod elolvasni. A 2008-as válság sem könnyítette meg a dolgomat. Makacs természetem, valamint a kávé iránt érzett határtalan szeretetem elegendő motivációt és lendületet adott ahhoz, hogy újra és újra talpra tudjak állni.

Hogy mi a kapcsolatunk sikerének titka?

 „Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és egy napot sem kell dolgoznod az életedben.„– mennyire igaza volt Konfuciusznak! És tényleg, 20 év alatt sem untunk rá egymásra.

Ez a kapcsolat nem fog ellaposodni! Imádom a szakmám, mert mindig tartogat újdonságokat és meglepetéseket: friss trendek, alapanyagok és technológiák, melyekben öröm elmélyedni.

A mai napig rengeteg energiát fektetek a vállalkozásomba, szakmai karrierembe, és többek között ez az oka annak, amiért még mindig működik a dolog. Folyamatosan arra törekszem, hogy jobbnál jobb keverékeket állítsak össze, és, hogy ügyfeleim, partnereim és vásárlóim széles mosollyal nyugtázzák magukban: „Ez a Kávés Laci igazán ért a dolgához, valóban szereti azt, amit csinál!”

Zárógondolatként:

A kávé egy misztikus nedű, melyben ott rejlik több száz évnyi hagyomány és tradíció.

Az ital szeretete összehozza az embereket, a kávé nem más, mint egy csészényi varázslat,

mely valódi közösségi élményt teremt.

Ahogyan mondani szoktam: Kávé nélkül lehet élni, de kávéval érdemes!

még 5 év, és ezüstlakodalom! :-O

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email