• laci@kaveslaci.hu
kávé klub

Egy nagyon szuper dolgot eszeltünk ki Nektek! >> Ajánlói klubrendszer kávéimádóknak <<

Meghívhatlak egy kávéra? Vagy akár többre? Esetleg szeretnél egy profi kávégéphez ingyen hozzájutni csupán azzal, hogy ajánlod a Coffee X-Presso termékeket barátaidnak, ismerőseidnek? Akkor jól figyelj! Valami szuper dolog készül!

Még mielőtt megijedsz, NEM, ez nem holmi piramisjáték.

Az a célom, hogy mindketten jól járjunk. És az, hogy a kávékultúra újra virágozzon kis hazánkban. Még mindig nagyon kevesen ismerik fel a minőségi manufakturális kávék kivételességét. A kávézás sokaknak még mindig csak egy „kötelező” rutinműveletnek számít ahelyett, hogy különleges rituálévá, valódi ÉLMÉNNYÉ válna.

Ezért találtuk ki az ajánlói klubrendszert.

Olyan – ha úgy tetszik – „nagyköveteket”, „kávéhírnököket” keresünk magunk mellé, akik mindezt lehetővé tennék. Van kedved segíteni? Persze Te is rengeteget kapsz cserébe! 

REGISZTRÁCIÓ A TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZERBE = Kávé jelentős kedvezménnyel

VAGY:

Nincs senki, aki ajánlott volna minket?

  • Iratkozz fel hírlevelünkre, akkor is jár a 10-szeres pontmennyiség, melyet hihetetlenül finom kávék vagy megbízható kávégépek vásárlására fordíthatsz webshopunkban.

Hírlevél feliratkozás itt: https://x-presso.hu/

A LEGJOBBAN AKKOR JÁRSZ, HA:

  • az ismerősödtől kapott ajánlói kóddal regisztrálsz, ÉS a hírlevélre is feliratkozol. Ebben az esetben első rendelésed után 10 + 10 (összesen 20%) KEDVEZMÉNYT kapsz, utána pedig MINDEN rendelésnél jár Neked 10% KEDVEZMÉNY levásárolható pontok formájában.

LEGYÉL TE IS KÁVÉHÍRNÖK = KÁVÉZZ AKÁR INGYEN!

Ha jólesik finom kávéval kényeztetni magad, akkor miért ne mondanád el minden ismerősödnek ezt a remek lehetőséget?

Minden ismerősöd után, aki a Te kódoddal regisztrál, 3 % kedvezményt kapsz pontok formájában. IGEN, MINDEN KÁVÉRENDELÉSÜK UTÁN!

Lehet, ez elsőre nem tűnik soknak, de számoljunk egy kicsit:

Van 10 ismerősöd, aki 2 havonta megrendeli szokásos kávéadagját. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen, minden második hónapban 30%-al olcsóbban vásárolhatod meg kávédat (olyan áron, mint egy gyenge minőségű bolti termék). Vagy, továbbmegyek: 17 ismerősöd van (nem nehéz ennyi kávérajongót összeszedni), ugyanezen szisztéma szerint rendelnek, így Te FÉLÁRON vásárolhatsz, és így tovább…

INKÁBB SZERETNÉL EGY PROFI KÁVÉGÉPET?

Ha már nagyon belelendültél és összegyűjtesz elegendő levásárolható pontot, könnyedén tiéd lehet egy profi kávégép akár INGYEN!

Mit gondolsz, belevágnál? Ha igen, vásárold meg az X-Presso Clubcard-ot 200 Ft-ért!

A vásárlásért cserébe jóváírunk neked a Clubcard pontegyenlegeden 200 pontot, amit a következő vásárlásod alkalmával már akár fel is fogsz tudni használni. Az ajánlói kódodat a Clubba történt regisztrációd után küldjük el neked.
A vásárlásra azért van szükség, mert a Clubcard megvásárlásával nyilatkozol az adataid felhasználásáról és nyilatkozol arról, hogy szeretnél az X-Presso Clubba belépni.

Vigyázz a Clubcard-odra, rengeteg kedvezményt és meglepetést eszelünk még ki, amiknek az igénybevételéhez szükséged lesz rá, hogy a Clubcard ott legyen veled mindenhol!


Folyamatosan fejlesztjük a kedvezmény rendszert, hogy egyre több előnyre tehess szert!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email